Aranıyor...
18 Haziran 2013 Salı
05:03 0

Microsoft’un Geri Adım Atmaya Niyeti Yok

Microsoft, E3'te gerçekleştirdiği Xbox One sunumunun ardından özellikle oyuncular tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı.
Xbox One üzerinde katı kurallar koyan Microsoft'un özellikle cihazın sürekli internet bağlantısına gereksinim duyması özelliği, oyuncuları adeta çileden çıkarmıştı.
Xbox 360'ta olduğu gibi Xbox One'da korsan oyun engeline takılmak istemeyen Microsoft'lu yöneticilerin takındığı bu tavır oyun severleri üzmüştü

Xbox One akabinde gerçekleşen PS4 sunumunda, Sony'nin, Microsoft'un aksine internet bağlantısına gerek duymadan oyunların oynanabileceğini açıklaması ve ikinci el oyunlara destek vereceğini yinelemesi bile Microsoft'lu yetkililerin tutumunu değiştiremedi.

The Sixth Axis'in haberine göre, bir röportajda konuşan Xbox'ın yetkili isimlerinden Major Nelson, Microsoft'un Xbox One konusunda geri adım atmayacağını dile getirdi.
Nelson verdiği röportajda Xbox One sisteminden son derece memnun olduklarını dile getirerek, oyuncuların, sundukları teknolojiden ve oyunculuğa kattıklarından dolayı mutlu olacaklarını ifade etti.
Nelson, Xbox One için özel olarak duyurdukları oyunlara değinerek sadece bu yapımların bile sistemleriyle gurur duymaları için yeterli olduğunu dile getirdi.
Bakalım Microsoft'un bu kendini beğenmiş tavrı ve oyuncuların isteklerini duymazdan gelerek kendi bildiğiniz okuması, Xbox One satışlarını nasıl etkileyecek.
Daha önce yaptığımız bir haberde, PS4'ün şimdiden Xbox One üzerinde nasıl bir üstünlük kurduğunu sizlerle paylaşmıştık. Bakalım bu üstünlük satış rakamlarına da yansıyacak mı?
:: Sizce Xbox One başarılı olabilir mi?

Kaynak: ShiftDelete.net |Osman Tufan

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorum yapmak istemezmiydiniz?