Aranıyor...
20 Haziran 2013 Perşembe
04:47 0

Tavsiye Film Hansel ve Gretel Cadi Avcilari


Çocukken hep dinlediğimiz o hikayenin kahramanlarıydı Hansel ve Gretel. Modern sinema çağımızda bu iki kardeşim isimleri şimdi bir sinema filmi ile karşımıza çıktı. Fakat filmin hikayesi ile bize anlatılanlar arasında tek doğru olan iki kardeşin isimlerinin uyuşması ve şekerli ev.

Babalarının kendilerini köy halkının öfkesinden korumak için ormana bıraktığı iki kardeşin hikayesi o şekerli evde başlar. Bir cadı tarafından yakalanırlar ve zulüm görürler. Bir tesadüf ile cadının büyüsünün kendilerine etki etmediklerini görürler ve cadı ile mücadele ederek onu öldürürler. Henüz küçük birer çocukken cadı öldürmeye başlayan kardeşler, hayatlarını bu yola adarlar. Gretel kötü cadı tarafından ay tutulması esnasında esir alınır ve esas savaş başlar.

Filmin başrollerinde Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen oynuyor. Başarılı bir performans sergiledikleri filmde cadı avcıları zaferle birlikte yeni arkadaşlar edinerek yollarına devam ederler. Ucu açık bir sonla biten filmin devamının gelmesi büyük olasılık. Merakla bekliyoruz.

Hansel & Gretel: Witch Hunters Fragman
Hansel ve Gretel Cadı Avcıları İzle

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorum yapmak istemezmiydiniz?